7 sëmundjet që luftohen me brokoli dhe lakra!

Dy perime shumë të rëndësishme, të cilat prej kohësh kanë gjetur përdorim në kuzhinën tonë, këshillohen si aleat edhe në luftën kundër disa sëmundjeve. Në mënyrë të veçantë, brokoli këshillohet t’i shtohet listës së ushqimeve, pasi ndihmon në heqjen e radikalëve të lira dhe toksinave nga trupi si acidi urik, duke pastruar gjakun dhe mbajtur […]

Continue Reading

Shëndeti ynë varet nga ngjyra e syve!

Shumë studime janë kryer në drejtim të ngjyrës së syve, për të kuptuar disa gjëra në lidhje me shëndetin. Por një kërkim i fundit i kryer në këtë drejtim, ka konfirmuar faktin se ngjyra e syve tregon edhe shumë gjëra mbi shëndetin. Ndonëse tabloja ende nuk është e plotë, për shkak të aspekteve të pazbuluara gjenetike, kërkuesit kanë […]

Continue Reading

Shenjat që tregojnë se vuani nga ankthi!

Nëse prireni të shqetësoheni, ka shumë mundësi ta keni konsideruar tashmë nëse vuani apo jo nga ankthi. Por predispozita për të menduar që bota do të rrënohet nëse grisni padashje këmishën që keni veshur në punë, nuk është detyrimisht e vetmja mënyrë për të kuptuar nëse keni ndonjë çrregullim të përgjithshëm me ankthin. Në fakt, ka […]

Continue Reading

Produkt homeopatik, principi aktiv i te cilit eshte helmi i akrepit Rhopalurus junceues, nje specie endemike kubane.

Vetite e Vidatox:• Anti tumoral: lufton procesin e angiogenezes: procesi i formimit te eneve te reja te gjakut, te cilat ushqejne tumorin. Ne kete menyre, ndalon zhvillimin e mases tumorale, perhapjen e saj dhe ne kombinim me Kimioterapine shakterrojne masen malinje.• Anti inflamator: kunder procesit inflamator. Fuqizon sistemin imunitar.• Analgjezik: qeteson dhimbjet. Ne 62% te […]

Continue Reading