Perfitimet e perdorimit te Vidatox 30 CH:

Përfitimet në përdorimin e Vidatox janë të rëndësishme dhe të shumta:Ai është antiinflamator dhe antitumoral.1-Nxitjen e sistemit imunitar për ta aktivizuar fort kundër sëmundjeve.2-Reduktim të ndjeshëm të dhimbjeve.3-Rrit oreksin, peshën trupore dhe energjinë fizike. (ngre ndjeshëm vlerat e gjakut)4-Zgjat dhe përmirëson cilësinë e jetës5-Pengon rritjen e qelizave të kancerit.

Continue Reading

E-Cigarette Liquids High in Cancer-Causing Compound – Study

A cancer-causing compound banned by U.S. regulators last year as a food additive has been found at potentially dangerous levels in mint and menthol flavored e-cigarette liquids and smokeless tobacco products. The findings, published in the journal JAMA Internal Medicine, provided the latest evidence about health concerns related to e-cigarettes. Federal health officials are investigating […]

Continue Reading