Healthy diet

Eating a healthy diet is not about strict limitations, staying unrealistically thin, or depriving yourself of the foods you love. Rather, it’s about feeling great, having more energy, improving your health, and boosting your mood.While some extreme diets may suggest otherwise, we all need a balance of protein, fat, carbohydrates, fiber, vitamins, and minerals in […]

Continue Reading

Vajrat esencialë (bimore)

Vajrat esencialë janë substanca të përbëra, të koncentruara e me veti të mrekullueshme mjekimi. Vajrat eterikë të përftuar nga bimë të ndryshme, kanë dhënë rezultate të mira në kurimin e disa sëmundjeve. Këta vajra bimorë janë të pasur me shumë lëndë ushqyese dhe kuruese dhe në sajë të përbërjes së tyre kanë specifikat e veta […]

Continue Reading

Si mund ta përforcojmë sistemin imunitar!

Sistemi imunitar kryen një funksion të jashtëzakonshëm, duke na mbrojtur nga mikroorganizmat që shkaktojnë sëmundje.  Ndiqni një strategji të shëndetshme jetese Vija e parë e mbrojtjes është që të zgjidhni jetesë të shëndetshme. Këshillat në këtë rast janë: Mos pini duhan; Mbani një dietë të pasur me fruta dhe perime, si dhe me drithëra të […]

Continue Reading

Trajtoni Covid-19 me COVMED, vepron shpejt duke lehtësuar simptomat e sëmundjes

COVMED 19 është një medikament bimor që ju vjen në ndihmë pacientëve të prekur me koronavirus duke lehtësuar simptomat e sëmundjes. I përbërë nga ekstraktet e bimëve medicinale COVMED 19 mund të përdoret nga grupmoshat mbi 15 vjeç si terapi plotësuese. Nuk ka efekte anësore dhe vepron menjehërë te të sëmurët me Covid-19, rrit imunitetin […]

Continue Reading