Sarkoma

Sarkoma është një lloj kanceri malinj i cili zhvillohet tek indi lidhës, mund të prekë çdo pjesë të trupit por zakonisht zhvillohet thellë në pjesën e ektremiteteve (duart dhe këmbët).Ekzistojnë mbi 50 lloje të sarkomës, të cilat kryesisht ndahen në sarkoma të indeve të buta dhe sarkoma të kockave.Përveç ekstremiteteve prek edhe: kockat, kërcin, muskujt, […]

Continue Reading

FORMAX

Allopathic oral drops , 100% herbal integrator Formax is a complementary therapy in the treatment of patients with diabetes type 2. This drug stimulates the pancreas to produce insulin, in order to normalize blood sugar levels, kills and cleanses the bacteria in the pancreas that block this process. The cure with Formax lasts from 30-45 […]

Continue Reading

GJITHÇKA DUHET TË DINI RRETH DIABETIT

Diabeti Mellitus (DM) është një sëmundje kronike dhe shfaqet kur pankreasi nuk prodhon insulinë ose prodhon një sasi të pakët insuline. Insulina, pra ky hormon që prodhohet nga pankreasi, lejon glukozën të hyjë në qelizat e trupit, duke na dhënë energjinë e nevojshme për të punuar, dhe për të jetuar normalisht, pra është vitale për […]

Continue Reading

KANCERI METASTATIK I KOCKAVE

Kockat,mushkëritë dhe mëlçia janë organet në të cilat më shpesh përhapen qelizat kancerogjene, aty ku metastazojnë. Tre deri në katër raste të metastazave në kocka, janë rezultat i tumoreve të gjirit, prostatës, mushkërive dhe veshkave. Metastazat e kockave mund të shfaqen në çdo kockë por zakonisht ato prekin pelvisin dhe shtyllën kurrizore. Cilat janë simptomat? […]

Continue Reading