Bronkofam

Pneumonia eshte nje kategori e infeksioneve të mushkërive. Kjo ndodh kur viruset, bakteret ose myku shkaktojnë inflamacion dhe infeksion në alveolet në mushkëri. Personat e prekur nga bronkopneumonia mund të kenë probleme me frymëmarrjen, sepse rrugët e frymëmarrjes së tyre ngushtohen. Për shkak të inflamacionit, mushkëritë mund të mos kenë mjaftueshëm ajër. Simptomat e bronkopneumonisë […]

Continue Reading

Melaginina

Pse Melagenina është zgjidhja e duhur për Vitiligon Vitiligo është një sëmundje dermatologjike që shfaqet me njolla të bardha ose me ngjyrë më të çelët se lëkura normale. Shenja kryesore e vitiligos është humbja e ndjeshme e ngjyrës së lëkurës. Zonat e prekura zakonisht janë zonat e ekspozuara nga dielli, siç janë duart, këmbët, krahët, […]

Continue Reading