VIDATOX 30 CH

Vidatox 30 CH is a complementary therapy for the treatment of symptoms caused by the effects of cancer and pain relief. Vidatox 30 CH works by stimulating the immune system to attack the growing tumor. It binds to the diseased cells and blocks tumor angiogenesis that supplies the tumor with the needed nutrients. This provides […]

Continue Reading

Sarkoma

Sarkoma është një lloj kanceri malinj i cili zhvillohet tek indi lidhës, mund të prekë çdo pjesë të trupit por zakonisht zhvillohet thellë në pjesën e ektremiteteve (duart dhe këmbët).Ekzistojnë mbi 50 lloje të sarkomës, të cilat kryesisht ndahen në sarkoma të indeve të buta dhe sarkoma të kockave.Përveç ekstremiteteve prek edhe: kockat, kërcin, muskujt, […]

Continue Reading

FORMAX

Allopathic oral drops , 100% herbal integrator Formax is a complementary therapy in the treatment of patients with diabetes type 2. This drug stimulates the pancreas to produce insulin, in order to normalize blood sugar levels, kills and cleanses the bacteria in the pancreas that block this process. The cure with Formax lasts from 30-45 […]

Continue Reading

GJITHÇKA DUHET TË DINI RRETH DIABETIT

Diabeti Mellitus (DM) është një sëmundje kronike dhe shfaqet kur pankreasi nuk prodhon insulinë ose prodhon një sasi të pakët insuline. Insulina, pra ky hormon që prodhohet nga pankreasi, lejon glukozën të hyjë në qelizat e trupit, duke na dhënë energjinë e nevojshme për të punuar, dhe për të jetuar normalisht, pra është vitale për […]

Continue Reading

KANCERI METASTATIK I KOCKAVE

Kockat,mushkëritë dhe mëlçia janë organet në të cilat më shpesh përhapen qelizat kancerogjene, aty ku metastazojnë. Tre deri në katër raste të metastazave në kocka, janë rezultat i tumoreve të gjirit, prostatës, mushkërive dhe veshkave. Metastazat e kockave mund të shfaqen në çdo kockë por zakonisht ato prekin pelvisin dhe shtyllën kurrizore. Cilat janë simptomat? […]

Continue Reading

Melanoma

Melanoma është kanceri më i rrezikshëm i lëkurës, i cili zhvillohet nga melanocitet – qeliza të lëkurës që prodhojnë melaninë (pigmenti që i jep ngjyrë lëkurës). Melanoma shfaqet si një nishan me ngjyrë kafe/të zezë ose lythë me karakteristika jo të rregullta. Melanoma përveçse në lëkurë, mund të shfaqet edhe në sy, thonjë apo dhe […]

Continue Reading

Çfarë është Vitiligo?

Vitiligo është patologjia e cila shkakton humbjen e pigmentimit të lëkurës.Kur ke vitiligo, qelizat që janë përgjegjëse për ngjyrën e lëkurës shkatërrohen. Këto qeliza, të quajtura melanocite, nuk prodhojnë më pigment të lëkurës të quajtur melaninë. Në momentin që qelizat nuk prodhojnë më melaninë, zonat e lëkurës humbasin ngjyrën ose bëhen të bardha. Njollat e […]

Continue Reading

RRAHJET E SHPEJTA TȄ ZEMRȄS

Ritmi i zemrës i referohet numrit të rrahjeve të zemrës në minutë i cili quhet edhe puls. Zakonisht ulja e rrahjeve të zemrës gjatë pushimit është një shenjë e shëndetit të mirë,por shpejtësia e rrahjeve të zemrës mund të tregojë praninë e një problemi të caktuar në qarkullimin e gjakut në trup dhe në natyrën […]

Continue Reading