Kanceri i prostatës dhe trajtimi me VIDATOX

Një në tetë persona të grupmoshës nga 60 deri në 79 vjeç ka predispozitë për t’u prekur nga kanceri i prostates. Si të gjithë llojet e kancerit, shkaku i saktë i kancerit të prostatës nuk është i lehtë për t’u përcaktuar. Trashëgimia konsiderohet si një ndër shkaktarët,por krahas saj rënditen edhe disa faktorë të jashtëm […]

Continue Reading

Efektet pozitive të VIDATOX, jo vetëm anti-tumoral por edhe për trajtimin e artritit

Vidatox, është një ilaç që rikthen cilësinë e jetës tek pacientët me kancer dhe sëmundje të tjera, ku vështirësia kryesore është dhimbja. “Produkti, i bërë nga helmi i akrepit blu ka provuar rezultate në rikthimin e cilësisë së jetës tek personat që vuajnë nga sëmundjet tumorale. Ky është një mjet i garantuar për të lehtësuar […]

Continue Reading

VIDATOX, ilaçi që bën mrekulli kundër sëmundjeve tumorale, ja ku mund ta gjeni

Miliona njerëz në botë humbasin çdo vit betejën për jetën, si pasojë e kancerit. Një numër i konsiderueshëm i qasjeve terapeutike janë në dispozicion për trajtimin e sëmundjeve tumorale, duke përfshirë kirurgjinë, rrezatimin, kemioterapinë dhe së fundmi imunoterapinë por mposhtja e sëmundjes sërish mbetet një sfidë.  Por Vidatox është ilaçi që mund të bëjë mrekulli. […]

Continue Reading

Perfitimet e perdorimit te Vidatox 30 CH:

Përfitimet në përdorimin e Vidatox janë të rëndësishme dhe të shumta:Ai është antiinflamator dhe antitumoral.1-Nxitjen e sistemit imunitar për ta aktivizuar fort kundër sëmundjeve.2-Reduktim të ndjeshëm të dhimbjeve.3-Rrit oreksin, peshën trupore dhe energjinë fizike. (ngre ndjeshëm vlerat e gjakut)4-Zgjat dhe përmirëson cilësinë e jetës5-Pengon rritjen e qelizave të kancerit.

Continue Reading

Produkt homeopatik, principi aktiv i te cilit eshte helmi i akrepit Rhopalurus junceues, nje specie endemike kubane.

Vetite e Vidatox:• Anti tumoral: lufton procesin e angiogenezes: procesi i formimit te eneve te reja te gjakut, te cilat ushqejne tumorin. Ne kete menyre, ndalon zhvillimin e mases tumorale, perhapjen e saj dhe ne kombinim me Kimioterapine shakterrojne masen malinje.• Anti inflamator: kunder procesit inflamator. Fuqizon sistemin imunitar.• Analgjezik: qeteson dhimbjet. Ne 62% te […]

Continue Reading

VALERIANA 30 CH

Klinika kubane “ San Marko” sjell  medikamentin “ Valeriana 30 CH”, e cila është një terapi komplementare në trajtimin e gjendjes së ankthit, stresit dhe crregullimeve me gjumin.  Ky medikament vjen për herë të parë në formë  të lëngshme, cdo 10 mL përmban 30% solucion hidroalkolik nga ekstrakte të rrënjëve të Valerianes, e nxjerrë dhe […]

Continue Reading

Vidatox 30CH – Shpresë kundër kancerit

      Vidatox-i, shprese kunder kancerit. 1-Cfarë është vidatox-i, ose helmi i akrepit të kaltër? Vidatox-i eshte nje medikament homeopatik i prodhuar nga laboratori biologjik-farmaceutik Labiofam S.A. i cili prodhohet nga helmi i akrepit blu. Helmi i akrepit është përdorur në mjekësinë tradicionale në disa vende të tilla si Kina dhe India përtë trajtuar […]

Continue Reading