VALERIANA 30 CH

Klinika kubane “ San Marko” sjell  medikamentin “ Valeriana 30 CH”, e cila është një terapi komplementare në trajtimin e gjendjes së ankthit, stresit dhe crregullimeve me gjumin.  Ky medikament vjen për herë të parë në formë  të lëngshme, cdo 10 mL përmban 30% solucion hidroalkolik nga ekstrakte të rrënjëve të Valerianes, e nxjerrë dhe […]

Continue Reading

Vidatox 30CH – Shpresë kundër kancerit

      Vidatox-i, shprese kunder kancerit. 1-Cfarë është vidatox-i, ose helmi i akrepit të kaltër? Vidatox-i eshte nje medikament homeopatik i prodhuar nga laboratori biologjik-farmaceutik Labiofam S.A. i cili prodhohet nga helmi i akrepit blu. Helmi i akrepit është përdorur në mjekësinë tradicionale në disa vende të tilla si Kina dhe India përtë trajtuar […]

Continue Reading

Homeopatia

Homeopathy treats each person as a unique individual with the aim of stimulating their own natural healing ability. A homeopath selects the most appropriate medicine based on the individual’s specific sumptomes and personal level of health.

Continue Reading