VALERIANA 30 CH

Klinika kubane “ San Marko” sjell  medikamentin “ Valeriana 30 CH”, e cila është një terapi komplementare në trajtimin e gjendjes së ankthit, stresit dhe crregullimeve me gjumin.  Ky medikament vjen për herë të parë në formë  të lëngshme, cdo 10 mL përmban 30% solucion hidroalkolik nga ekstrakte të rrënjëve të Valerianes, e nxjerrë dhe […]

Continue Reading

6 simptoma të kancerit të gjirit:

Na ndodh shpesh të shkojmë në spital apo të lëmë takim me mjekun vetëm kur jemi në gjendje të rëndë shëndetësore. E njëjta gjë ndodh edhe me kancerin e gjirit, ku gratë shkojnë të vizitohen vetëm pasi ndiejnë një gjëndër në gjoks. Mjeku kryen disa teste – kontroll të gjirit, mamogramë, eko, biopsi, për të […]

Continue Reading

Kur është koha e duhur për të ngrënë mëngjesin:

Koha kur hani është po aq e rëndësishme sa ajo që jeni duke ngrënë. Rekomandohet që të hani mëngjesin brenda dy orëve nga momenti kur zgjoheni. Ushqimi brenda kësaj kohe përcakton ritmin për një oreks të shëndetshëm dhe stabilizon sheqernat e gjakut gjatë gjithë ditës. Kur sheqeri i gjakut del jashtë grumbullimit, ajo shpesh shkakton […]

Continue Reading

SHEREBELA DHE EFEKTET E SAJ QETESUESE:

Gjethet e sherebelës në sajë të esencës (të pasur në tujon), tanineve, substancave të hidhura etj, kanë veti të pakësojnë djersitjen ( ky veprim shfaqet dy orë pas pirjes së cajit dhe zgjat disa ditë) dhe të shtojnë qumështin te gratë me femijë në gji. Për të pakësuar djersitjen përdoret, në rradhë të parë, në […]

Continue Reading

Shendeti

What are the benefits of drinking water? 1. Increases Brain Power and Provides Energy 2. Promotes Healthy Weight Management and Weight Loss 3. Flush Out Toxins 4. Improves Your Complexion 5. Maintains Regularity 6. Boosts Immune System 7. Prevents Headaches 8. Prevents Cramps and Sprains 9. Helps Regulate Your Body Temperature 10. Prevents Backaches 11. […]

Continue Reading