Parandaloni Sëmundjet e Zemrës me CARDIOFAM, trajtim bimor pa efekte anësore

LAJME SHENDETI YNE

Sëmundjet e zemrës janë shkaktari kryesor i vdekjeve në botë, por vlerësimet tregojnë se 80 për qind e tyre mund të parandalohen.

Faktorë më të shpeshtë rreziku për shfaqjen e sëmundjeve kardiovaskulare janë tensioni i lartë i gjakut dhe kolesteroli. Por, ndikim ka edhe mbipesha, ushqimi jo i shëndetshëm, pirja e duhanit, aktiviteti i reduktuar fizik dhe niveli i lartë i sheqerit në gjak.

Për të përmirësuar aktivitetin e zemrës, por edhe për të mbajtur larg sëmundjet që mund të na kushtojnë edhe jetën mjekët rekomandojnë CARDIOFAM.

CARDIOFAM është një medikament 100% bimor i përbërë nga uji, 30% alkool dhe ekstrakte të marra nga bimë medicinale shqiptare dhe kubane. Ky medikament shërben për zhbllokimin e arterieve të gjakut si edhe ul kolesterolin duke minimizuar në këtë mënyrë edhe riskun për shfaqjen e sëmundjeve kardiovaskulare.