Perfitimet e perdorimit te Vidatox 30 CH:

AKTUALITET HOMOEPATIA SHENDETI YNE

Përfitimet në përdorimin e Vidatox janë të rëndësishme dhe të shumta:
Ai është antiinflamator dhe antitumoral.
1-Nxitjen e sistemit imunitar për ta aktivizuar fort kundër sëmundjeve.
2-Reduktim të ndjeshëm të dhimbjeve.
3-Rrit oreksin, peshën trupore dhe energjinë fizike. (ngre ndjeshëm vlerat e gjakut)
4-Zgjat dhe përmirëson cilësinë e jetës
5-Pengon rritjen e qelizave të kancerit.