Probleme me mushkëritë, BRONKOFAM ju vjen në ndihmë

AKTUALITET LAJME SHENDETI YNE

I ftohti dhe temperaturat e ulta nxisin shfaqjen e problemeve në mushkëri. Është fakt që gjatë stinës së ftohtë, gjendja shëndetësore e personave që vuajnë nga sëmundjet kronike të mushkërive dhe të rrugëve të frymëmarrjes, të përkeqësohet. Kollë, vështirësi në frymëmarrje, dhimbje e muskujve në pjesën e kraharorit janë disa nga shqetësimet që shfaqin pacientët gjatë kësaj periudhe të vitit.

BRONKOFAM është një medikament bimor që ndihmon në trajtimin e këtyre problemeve. Në sajë të vetive antioksidante dhe anti-virale ky ilaç vepron menjëherë në organizëm duke rritur imunitetin. Tek dhjetra pacientë që e kanë provuar BRONKOFAM ka dëshmuar se ndihmon në përmirësimin e frymëmarrjes, rrit oksigjenin në gjak, pastron organet nga infeksionet bakteriale si edhe ndihmon në rikthimin e shijes dhe të oreksit.