Produkt homeopatik, principi aktiv i te cilit eshte helmi i akrepit Rhopalurus junceues, nje specie endemike kubane.

HOMOEPATIA SHENDETI YNE

Vetite e Vidatox:
• Anti tumoral: lufton procesin e angiogenezes: procesi i formimit te eneve te reja te gjakut, te cilat ushqejne tumorin. Ne kete menyre, ndalon zhvillimin e mases tumorale, perhapjen e saj dhe ne kombinim me Kimioterapine shakterrojne masen malinje.
• Anti inflamator: kunder procesit inflamator. Fuqizon sistemin imunitar.
• Analgjezik: qeteson dhimbjet. Ne 62% te rasteve ka rezultuar reduktim i dhimbjes ne forme te moderuar, e perballueshme edhe pa medikamente qe qetesojne dhimbjen. Ne 27 % te rasteve ka rezultuar reduktim i plote i dhimbjes.

Vidatox nuk ndervepron me asnje medikament dhe deri tani nuk eshte raportuar asnje efekt anesor nga perdorimi i tij.
Mund te kombinohet me Kimioterapine: minimizon efektet anesore te Kimioterapise ne organizem dhe potencon efektin e kimiopreparatit.

http://klinikakubane.com/klinika/?fbclid=IwAR2T_Ijduc1bzxIffU4FudikOntnBuwIhVYmjYYeHvKOJth7LTIB5zxi-5E