Shendeti

SHENDETI YNE

What are the benefits of drinking water?
1. Increases Brain Power and Provides Energy
2. Promotes Healthy Weight Management and Weight Loss
3. Flush Out Toxins
4. Improves Your Complexion
5. Maintains Regularity
6. Boosts Immune System
7. Prevents Headaches
8. Prevents Cramps and Sprains
9. Helps Regulate Your Body Temperature
10. Prevents Backaches
11. Improves Your Heart Health
12. Prevents Bad Breath
13. Takes the Edge off of Hangovers
14. Puts You in a Better Mood

Cilat jane perfitimet e pirjes se ujit?
1.Rrit fuqine e trurit dhe prodhon energji.
2.Promovon nje menaxhim te shendetshem te peshes dhe humbje peshe.
3.Nxjerr jashte lendet toksike.
4.Rregullon kompleksitetin.(mban lekuren te bute dhe largon rrudhat. )
5.Mban trupin te rregullt dhe nje sistem metabolizmi te shendetshem.
6.Rrit sistemin imunitar.
7.Parandalon dhimbjen e kokes.
8.Parandalon dhimbjen e barkut dhe ndrydhjet.
9.Ndihmon per te rregulluar temperaturen e trupit.
10.Parandalon dhimbjen e shpines.
11.Permireson gjendjen e zemres.
12.Parandalon problemet me frymemarrjen.
13.Largon dhimbjen e kokes nga konsumimi i alkolit.
14.Ju ben te ndjeheni ne forme me te mire.