Truk fenomenal me kube akulli: Do të ndryshoni jetën!

AKTUALITET SHENDETI YNE

Mbase tingëllon tepër mirë për të qenë e vërtetë, mirëpo kur janë aq shumë pozitive, ia vlen të provohet, apo jo?

Nëse vendosni në kube akulli në një pjesë të caktuar të trupit, mund të ketë efekte të shumta pozitive në shëndetin dhe energjinë tuaj!

Thjesht vendosni një kube akulli në një pjesë të caktuar të qafës.

Ajo pikë quhet “fengfu” dhe, sipas mjekësisë tradicionale kineze, ka ndikim të veçantë në trupin tonë.

Është e lidhur ngushtë me forcimin e energjisë jetësore dhe rinimin e organizmit.

Shtrihuni në stomak dhe vendosni kubin e akullit në pjesën e pasme të qafës.

Kubi i akullit ka këto efekte pozitive:

▪ Përmirëson gjumin
▪ Nxit tretjen
▪ Zvogëlon dhembjen e dhëmbit, kokës dhe kërdhokullave
▪ Pengon ftohjen
▪ Stabilizon sistemin nervor
▪ Ndihmon te shtypja e lartë apo e ulët e gjakut
▪ Ndihmon te problemet psikike – siç janë stresi kronik, depresioni dhe rraskapitja
▪ Zvogëlon problemet menstruale