VALERIANA 30 CH

HOMOEPATIA SHENDETI YNE

Klinika kubane “ San Marko” sjell  medikamentin “ Valeriana 30 CH”, e cila është një terapi komplementare në trajtimin e gjendjes së ankthit, stresit dhe crregullimeve me gjumin.  Ky medikament vjen për herë të parë në formë  të lëngshme, cdo 10 mL përmban 30% solucion hidroalkolik nga ekstrakte të rrënjëve të Valerianes, e nxjerrë dhe përpunuar sipas metodës së vjetër egjiptiane e përmirësuar nga shkencëtarët kubane. Valeriana 30 CH është një terapi e cila ndihmon shumë për te kaluar gjendjen e ankthit, efektet e saj janë të menjëherëshme dhe personi fillon të ndjehet më mirë dhe më energjik gjatë përdorimit të saj. Është 100% integrator bimor, pa përmbajtje të lëndëve toksike dhe si i tille nuk ka efekte anësore dhe nuk krijon varësi të personat që e përdorimin. Rezultatet e tij deri tani kanë qënë shumë të suksesshme dhe mjekët kuban janë shumë optimist se përdorimi i Valerianes është tepër efikas dhe i sigurt.