Vidatox 30CH – Shpresë kundër kancerit

HOMOEPATIA

 

 

 

Vidatox-i, shprese kunder kancerit.

1-Cfarë është vidatox-i, ose helmi i akrepit të kaltër?

Vidatox-i eshte nje medikament homeopatik i prodhuar nga laboratori biologjik-farmaceutik Labiofam S.A. i cili prodhohet nga helmi i akrepit blu. Helmi i akrepit është përdorur në mjekësinë tradicionale në disa vende të tilla si Kina dhe India përtë trajtuar sëmundje të ndryshme. Përdorimet tipike përfshijnë trajtimin ekonvulsioneve të mëdha, dhimbjeve dhe kancereve. Në kushte natyrore, helmi i akrepit, është një lëng ngjyrë qumështi,të bardhë, me një pH 7.12, që përmban kripëra joorganike, mucopolysaccharides, enzimat dhe proteinat e ndryshme duke përfshirë peptide me masa molekulare me të ulët se 8 kDa . Publikimet e fundit shkencore e njohin potencialin e helmit te akrepit në trajtimin e kancerit,pasi është vërejtur frenimi in vitro i rritjes së qelizave tumorale dhe ekzistencës se Apoptosis si një rast të vdekjes së qelizave .
Në Kube, helmi iRhopalurus junceus, lloj akrepi, është përdorur për qëllime terapeutike që prej shekullit të nëntëmbëdhjetë, megjithatë, aktiviteti i vërtetë potencial antikancer nuk është vënë re deri në fillim të viteve ’80 në Guantanamo. Në këto vite u vu re efekti i tij antitumoral dhe Labiofam, firma farmaceutike, vendosi të përcaktojë citotoksicitetin e helmit të akrepit në fjalë dhe fraksionet të proteinës mbi kulturat e tumorit dhe qelizave të ndryshme njerëzore (të shëndetshme).
Vidatox është një zgjidhje efektive natyrale ndaj kancerit, i bëre nga helmi i holluar i akrepit (junceus Rhopalurus). Vidatox është prodhuar dhe është gjetur vetëm në Kubë.
Studimet universitare në Kubë kanë treguar veprimin e toksinës në membranën e qelizave të kancerit qe pengon shumimin e tyre, si dhe kanë theksuar veprimtari të tjera të rëndësishme të tilla si anti-inflamator dhe analgjezik.
Toksina e helmit të akrepit u studjua për herë të parë në vitin 1980 nga një biolog në provincën e Guantanamos, Misael Bordier i cili ka konceptuar idenë për ta provuar si një trajtim për disa sëmundje kronike, duke përfshirë kancere të llojeve të ndryshme.
Tani, më shumë se 160.000 pacientë janë trajtuar me helmin e akrepit blu.
Protokolli Vidatox është një sulm i fuqishëm ndaj tumorit me Vidatox ch 30 dhe produkteve të tjera integratore natyrale si Vimang ekstrakt i lëngshëm i cili konsiston në një dozim të sulmit ndaj masës tumorale së bashku me një stil jete dhe mënyrë të ushqyeri. Ky protokoll është ideuar dhe përhapur nga Dr.ssa. Mariela Guevara e Labiofam, Kubë.Çdo kurë ndaj pacientit duhet të jetë e personalizuar. Zbulimi i peptideve antitumorale në këtë substance natyrale japin mundësi optimiste për luftën kundër kancerit.
Në Kongresin botëror të mjekësisë të organizuar në Havana, u konfirmua se Vidatox 30 ch i rekomandohet specialistëve të fushës si trajtim ndaj tumorëve.

2-Çfarë efektesh ka ky produkt?

Përfitimet në përdorimin e Vidatox janë të rëndësishme dhe të shumta:
Ai është antiinflamator dhe antitumoral.
1-Nxitjen e sistemit imunitar për ta aktivizuar fort kundër sëmundjeve.
2-Reduktim të ndjeshëm të dhimbjeve.
3-Rrit oreksin, peshën trupore dhe energjinë fizike. (ngre ndjeshëm vlerat e gjakut)
4-Zgjat dhe përmirëson cilësinë e jetës
5-Pengon rritjen e qelizave të kancerit.

3- Si përdoret produkti?

Ky medikament homeopatik përdoret me pika nën gjuhës, aty ku mundësia është më e madhe e depërtimit të tij në gjak dhe hyrjes në qarkullim. Merret çdo herë nga 5 pika nën gjuhë 30’ para ngrënies me gojën e pastër ,sidomos të mos ketë përdorur kafe, duhan, alkool.

4-A mund të merret vidatox në të njëjtën kohë me terapitë klasike (Rrezatime, hormone, kemioterapi) ?

Pa dyshim Po.
Deri në këtë moment kur janë trajtuar mbi 260 000 pacientë, pa llogaritur Azine, nuk ka pasur asnjë evidencë të një konflikti me forma të tjera të trajtimit të kancerëve, si kirurgjia, rrezatimet, kemioterapitë apo terapitë me hormone.
5-A është i sigurt përdorimi i vidatox-it?

Po!
Edhe pse principi aktiv i vidatox-it është një toksinë, ai është 100% natyral dhe studimet toksikologjike kanë treguar s’ka asnje reaksion ndaj pacientëve që e përdorin në çfarëdolloj tretjeje dhe mase.

6-A ndikon në sëmundje të tjera për përmirësim?

Po. Vepron kundër dhimbjeve të forta të çdo lloj natyre, si dhe kundër sëmundjeve të artikulave, të muskujve, dhe të sëmundjeve inflamatore në përgjithësi.

7-Si mund Vidatox-i të sulmojë tumorët?

Një tumor që të zhvillohet ka nevojë për ushqim.
Këtu sipër dallojmë qelizat tumorale, që shumohen me shpejtësi dhe formojnë një tumor që sa vjen e rritet midis shtresave normale. Me rritjen e masës shtypja bllokon nervat përreth që shkaktojnë dhimbjen. Masa tumorale ushqehet me anë të vazave të gjakut. Ky proces quhet angiogeneze. Vidatox-i është një produkt anti angiogeneze.
Helmi lidhet me tumorin dhe bllokon procesin angiogenik që ushqen tumorin dhe gjithashtu stimulon fort sistemin imunitar.
Figura më sipër tregon efektet e shërimit për të cilin sistemi imunitar është i aftë, nëse është i stimuluar si duhet. Studimet tregojnë një simulim efektiv të sistemit imunitar te kafshët në eksperimente deri te pacientët që kanë përdorur produktin. Ka një rritje domethënëse të rruazave të bardha , dhe të qelizave të tjera përgjegjëse për mbrojtjen e imunitetit. Në fjalë të tjera, studimet tregojnë se helmi përmban substanca të cilat janë efikase në stimulimin esistemit imunitar dhe substanca të tjera të cilat janë anti inflamatore dhe qetësuese.
(E verteta mbi vidatox-in. Liber, konference shtypi e dr. Ambrosino dhe Dr.ssa Mariela Guevara te cilet kane qene edhe prane nesh ne Tirane.
http://youtu.be/hRaYC2dfg4E)

Në Europë është në proces legalizimi në shumë vende dhe në 2015 do të jetë në treg, ndërsa në Bullgari, Maltë, dhe në disa Republika ish- sovjetike është tashmë në treg, ashtu si në Kinë e vende të tjera të Azisë, në Argjentinë, Brazil, Meksikë etj.

8- Sa kohë ka që përdoret në Shqipëri?

Ka gati 3 vjet që përdoret me sukses në Shqipëri dhe funksionon shumë mirë në të njëjtën kohe edhe me trajtimet e tjera kuruese, pa konflikt midis tyre dhe duke ndihmuar njëra-tjetrën. Ka shumë mjekë tashmë në Shqipëri po dhe në vendet e tjera që ua rekomandojnë pacientëve të tyre, edhe sepse nuk ka asnjë efekt anësor apo konflikt me terapitë e tjera, përkundrazi.

Çfarë është homeopatia?

Eshtë një metodë terapeutike që bazohet në administrimin e dozave ultra të tretura, sipas farmakopesë homeopatike të substancave mjekësore, shumë herë natyrale, për të aktivizuar mbrojtjet e vet trupit tonë, pra imunitetin dhe butësisht të arrijë përmirësimin ose shërim të sëmundjes. Ligji themelor i homeopatise: e njëjta kuron të njëjtën: Edhe vete koncepti i funksionimit të vaksinave është homeopatik.

Edhe pse kjo teknikë është përdorur që nga koha e Hipokratit, ishte Samuel Hahnemann, i cili, në fund të shekullit të18, arriti përgatitjen e tyre dhe se si të merren këto barna. Ne Kubë Homeopatia apo mjekësia alternative natyrale qëndrojne plot dinjitet në nivel të barabartë shkencor me mjekësinë tradicionale dhe ashtu aplikohen në protokollin zyrtar të shëndetësisë.

Në vendet e Bashkimit Evropian, produktet homeopatike janë të rregulluara nga Ministria e Shëndetësisë (Dekreti ligjor2.208/94, më 16 nëntor 1994, botuar në BOE me 28 nëntor 1994)

USAIN BOLT dhe HOMEOPATÍA
Njeriu më i shpejtë i botës, Usain Bolt, është pacient i mjekut sportiv gjerman Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt prej vitesh. Hera e parë që vizitoi këtë mjek homeopat në Mynih ishte 16 vjeç. Që nga ajo kohë, thotë ai, kam një raport shumë të gjerë me këtë doktor. Trajtimet e tij homeopatike e kanë ndihmuar shumë. Të tjerë sportistë jane: Paula Radcliffe, Holmes Kelly, Tyson Gay, Ronaldo, Michael Owen, Steven Gerrard, Boris Becker etj. Doktor Hans eshte gjithashtu mjek i ekipit kombëtar të Gjermanisë dhe i ekipit të Bayernit të Mynihut.