VIDATOX, ilaçi që bën mrekulli kundër sëmundjeve tumorale, ja ku mund ta gjeni

HOMOEPATIA

Miliona njerëz në botë humbasin çdo vit betejën për jetën, si pasojë e kancerit. Një numër i konsiderueshëm i qasjeve terapeutike janë në dispozicion për trajtimin e sëmundjeve tumorale, duke përfshirë kirurgjinë, rrezatimin, kemioterapinë dhe së fundmi imunoterapinë por mposhtja e sëmundjes sërish mbetet një sfidë.  Por Vidatox është ilaçi që mund të bëjë mrekulli. Mjekët kanë provuar se ky medikament, mund të frenojë rritjen e qelizave kancerogjene, si edhe përhapjen e tyre apo atë, që që në gjuhën mjekësore njihen si metastaza. Vidatox tashmë mund të gjendet edhe në vendin tonë, në klinikën kubane “San Marco”. Ky ilaç homeopatikë prodhohet nga kompania kubane “Labiofam” në Kubë. Përveç vetive antitumorale, Vidatox shërben edhe si antiinflamator, duke ju mbrojtur nga infeksione të ndryshme, po ashtu edhe si analgjezik për lehtësimin e dhimbjeve, duke ju bërë të ndiheni më energjikë si edhe duke përmirësuar cilësinë e jetës.