VIDATOX, trajtimi efektiv kundër të gjithave llojeve të tumorit

HOMOEPATIA LAJME SHENDETI YNE

Rreth  90% e pacientëve që morën VIDATOX ® 30 CH në dozën e dhënë, raportuan përmirësim të simptomave klinike. Rezultatet treguan se ky medikament  ka një efekt pozitiv në të gjitha llojet e kancerit, përfshirë  kancerin e trurit, gjirit, prostatës, zorrës së trashë dhe mushkërive

Disa nga efektet pozitive të VIDATOX, të dëshmuara nga pacientët:

  • Përmirësim të dhimbjes
  • Përmirësim të inflamacionit
  • Përmirësim të parametrave hematologjikë
  • Përmirësim të oreksit
  • Përmirësimi i shëndetit të përgjithshëm
  • Funksion i përmirësuar në organe dhe sisteme të prekura
  • Shtimi i peshës
  • Dëshirë për të jetuar