Presentation1.jpg

Testimonials

Dr. Ch. Efthimiadhis na paraqet historine disa vjecare te trajtimit me Vidatox te motres se tij, paciente ne kliniken tone, e diagnostikuar me Glioblastoma multiforme (tumor malinj i trurit) 10 vjet me pare. 3 vitet e fundit ajo eshte nen trajtimin me Vidatox. Ai shprehet: “…Nuk e di nese eshte pergjegjes Vidatox apo ne jetuam nje mrekulli,...

Dr. Ch. Efthimiadhis
Sep 12, 2015

NOTIFICATION!


We inform that in Cuban Clinic “ San Marco” will come first grade specialist in immunology Dr. Maria Isabel Bermudez Dominguez. For 15 years she has been working on Labiofam with oncology patients and their treatment with natural products at the Department of Clinical Practice. With several degrees in Oncology (Advanced Oncology, Oncology of Primary Health Care and Oncology in Palliative Care) and with International Diploma in Homeopathy, Dr. Maria Isabel, one of the best Cuban doctors, is the creator and the presenter of more than 65 international scientific events, in the form of congresses, seminars and forums. Her contribution to the fight against cancer and treatment of sick patients has yielded excellent results.
During December she will be part of our staff to conduct consultations and visits, interested can contact us at +355 69 66 85 228 or in our e-mail addresse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Welcome!

 

NOTICE:

Find the legal documents for the new supply in the button "Legal Documents".

 

Vidatox 30CH + GR2
Numerous stories from our patients took us right to the conclusion that the Homeopathic medicine Vidatox 30CH combined with our new Allopathic product GR2 are an efficient solution in the fight against cancer.
The properties of the selected Cuban and African plants have given the expected effect.
We thank Prof. Roberto Ramirez Beltran who helped us and brought us a step forward in the field of alternative and scientific medicine.
Vidatox is a medicament homeopathic 100% natural and original from Labiofam, Cuba and has these properties: antitumoral (inhibits the growth of tumor cells, prevents the spread of their metastases), inflammatory (protects against various infections), analgesic (for pain, appetite , physical energy, improves quality of life).
GR2 : hydroalcoholic solution 50% is derived from medicinal plant extracts like Morinda citrifolia, Moringa oleifera, Zingiber officinale, Allium sativum, Punica granatum, Annona muricata, Momordica charantia, Pepper and Capsicum chinense auritum etc.
PROPERTIES AND ACTION: GR2 is a allopathic product which in the organism has those effects: anti-inflammatory, analgesic, antioxidants, immune system stimulant.
 


 
Cuba and US agreement on cooperation in fight against cancer


 

 

Cuban ambassador in Bulgaria visits Cuban Clinic "San Marco".

IMG 20151022 WA003122/10/2015 A special day for the Cuban Clinic "San Marco".
Cuban Ambassador to Bulgaria, Mr. Pedro Pablo San Jorge Rodriguez with the Cuban Consul visited the premises of our clinic to congratulate us for our hefty job.
Closely monitored our work and thank us for the service that we give to our patients by offering them Cuban medications of highest quality.

IMG 20151022 WA0005  IMG 20151022 WA0015

 

Kuba dhe SHBA, marrëveshje për bashkëpunim në luftën kundër kancerit

 

Kuba dhe Shtetet e Bashkuara nënshkruan në Havanë marrëveshjen për bashkëpunimin në fushën e studimeve, vëzhgimeve, vlerësimit dhe kontrollit të sëmundjeve onkologjike, njoftoi portali zyrtar kuban “Cubadebate”.

“Memorandumi historik i mirëkuptimit”, sipas përkufizimit të palës kubane, u nënshkrua nga ministri i Shëndetësisë i Kubës Dr. Roberto Tomás Morales Ojeda dhe sekretarja e departamentit amerikan të Shëndetësisë dhe Shërbimeve Humane Silvia Methjus Bëruell (Sylvia Mathews Burwell). Përfaqësuesja amerikane ishte për një vizitë zyrtare në ishull për të marrë pjesë në një takim rajonal, kushtuar zhvillimit të një strategjie të përbashkët kundër viruseve të tilla si Zika, ethet tropikale dhe çikungunja. Marrëveshja e nënshkruar parashikon zbatimin e projekteve të bashkëpunimit, organizimit të takimeve, konferencave dhe seminareve, shkëmbimit të informacionit dhe përvojës, po ashtu kryerjen e studimeve, vëzhgimeve dhe kontrollin e sëmundjeve.

Pas nënshkrimit të dokumentit, Bëruell-i shprehu interesimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për zhvillimin e bashkëpunimit me Kubën në luftën kundër kancerit, në një lëmë,  në të cilën qendrat mjekësore të ishullit kanë arritur nivele nga më të përparuarat. Sipas ministres amerikane, në SHBA përparësi në këto çështje do t’i jepet punës në parandalimin e sëmundjeve onkologjike dhe në zbulimin e tyre në kohë. “Në këto aspekte ne duam të përcaktojmë dhe se si të rrisim njohuritë mbi metodat e mjekimit, në mënyrë që t’u ofrojmë shërbime sa më cilësore popujve tanë”, – tha ajo.

Para nënshkrimit të dokumentit Bëruell-i dhe Morales-i zhvilluan një takim, gjatë të cilit u diskutuan aspekte të tjera të marrëdhënieve dypalëshe në fushën e shëndetit publik. Ky ishte takimi i tyre i dytë, pas vizitës në qershor të ministrit kuban në Uashington. Pas përfundimit të bisedimeve dhe nënshkrimit marrëveshjes, Bëruell-i vizitoi një nga poliklinikat e Havanës për t’u njohur me përvojën e fituar në ishull për kujdesin parësor ndaj pacientëve si strategji parandalimi të sëmundjeve.

Shëndetësia është një nga fushat në të cilat Kuba dhe SHBA mund të zgjerojnë ndërveprimin, meqenëse presidenti amerikan Barak Obama lehtësoi sanksionet e bllokadës. Kjo i mundëson ishullit të shesë ilaçe në vendin fqinj.

Që nga fillimi i normalizimit të marrëdhënieve në dhjetor të vitit 2014, Shtetet e Bashkuara të Amerikës shprehën interes për vaksinën terapeutike kubane kundër kancerit të mushkërive “Cimavax EGF”, të përftuar në Qendrën e Inxhinierisë Gjenetike dhe Bioteknologjive të ishullit. Në prill të vitit 2015 ky institucion ka nënshkruar marrëveshje me Institutin e Kancerit “Rosuell Park” (Roswell Park Cancer Institute) në Nju Jork për të kryer prova me këtë preparat në SHBA. Përveç kësaj, në muajin gusht Qendra e Inxhinierisë Gjenetike dhe Bioteknologjive të Kubës regjistroi preparatin e ri mjekësor” Heberferon”, për mjekimin e kancerit të lëkurës.

       

 
Copyright © 2020 Klinika Kubane San Marco 2015. All Right Reserved.