Melagenina plus stimulon pigmentimin e lëkurës

LAJME SHENDETI YNE

Vitiligo është një sëmundje e lëkurës, e cila karakterizohet nga humbja e qelizave (melanocitet) të cilat prodhojnë pigmentimin e lëkurës. Si rezultat, shfaqen njolla të bardha në zona të ndryshme të trupit. Këto pika të bardha shfaqen në mënyrë progresive në fytyrë, gjymtyrë dhe zonën gjenitale.

Melagenina plus është zgjidhja. Ky medikament ka rezultuar efektiv në mbi 86 për qind të rasteve nën trajtim. I përpunuar me placentën njerëzore, vetitë e së cilës stimulojnë prodhimin e melanociteve, Melagenina Plus është në gjendje të rrisë efektin stimulues të pigmentimit të lëkurës, kjo edhe si rezultat i kalciumit në melageninë.

Aplikimi i saj është plotësisht i padëmshëm, nuk ka efekte anësore dhe mund të përdoret tek fëmijët, gratë shtatzëna dhe të moshuarit.

Ekskluzivitet i Klinikës Kubane “San Marko”.