Kanceri i gjirit, ja çfarë duhet të bëni për të ulur rrezikun e prekjes nga sëmundja

Beteja për të mposhtur kancerin e gjirit është e vazhdueshme. Por ndërsa progresi mund të duket i ngadaltë në kohë, pothuajse çdo ditë studiuesit raportojnë përparime në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes. Për parandalimin e kancerit të gjirit nuk ka një mënyrë apo formulë të sigurtë, por ka gjëra që mund të bëni të cilat […]

Continue Reading

Trajtimi me Melagenin i Vitiligos, efektet pas javës së parë

Vitiligo nuk është një sëmundje vdekjeprurëse, por mund të jap efekte negative në aspektin psikologjik te ata që e mendojnë të pakthyeshme. Me Melagenina plus shpresa për ta kuruar plotësisht atë tashmë është një realitet. Ky medikament është një ekstrakt alkoolik i placentës humane, një produkt farmakologjik që gëzon efektin e rritjes së riprodhimit të […]

Continue Reading