BRONKOFAM 100% Produkt Bimor

Bronkofam lufton sëmundjet pulmonare si bronkite akute e kronike si dhe pneumonitë e lehta dhe ato të rënda. Është provuar po ashtu që ndihmon duhanpirësit për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes. Por çfarë është me rëndësi, ky produkt bimor ka dhënë rezultat edhe tek pacientët e prekur nga Kanceri i Mushkërive, të cilët pas trajtimit […]

Continue Reading

UROFAM 100% Produkt Bimor

Urofam ka veti anti-inflamatore dhe antibakteriale. Si një terapi komplementare e infeksioneve të kanaleve urinare, Urofam vepron shpejt për pastrimin e infeksioneve, ndihmon në filtrimin e mbetjeve, duke parandaluar shfaqjen e komplikacioneve siç mund të jetë grumbullimi i toksinave në gjak, si edhe lehtëson simptomat më të shpeshta urinare si djegja e urinës, urinimi i […]

Continue Reading

CARDIOFAM 100% Produkt Bimor

Cardiofam vepron duke ndihmuar në zhbllokimin e enëve të gjakut duke parandaluar në këtë mënyrë sëmundjet arterosklerotike të zemrës. Po ashtu, ndihmon në normalizimin e tensionit arterial, në përmirësimin e rrahjeve të zemrës duke parandaluar sëmundjet akute si, infarkti akut i miokardit apo ishemitë cerebrale, të cilat shkaktohen si pasojë e tensionit të lartë arterial […]

Continue Reading

FORMAX 100% Produkt Bimor

Formax është një terapi komplementare bimore që ju vjen në ndihmë pacientëve që vuajnë nga Diabet tip 2, një sëmundje kronike e cila shoqërohet me rritjen e glukozës apo të sheqerit në gjak për arsye se organizmi nuk ka mundësi të prodhojë insulinë ose prodhimi është i pamjaftueshëm, apo nga pamundësia e veprimit të insulinës […]

Continue Reading

PPS VALERIANA 100% Produkt Bimor

PPS VALERIANA është një produkt bimor që shërben si qetësues për trurin dhe sistemin nervor, lehtëson simptomat që mund të vijnë nga ankthi dhe depresioni, përmirëson ndjeshëm cilësinë e gjumit dhe ju bën që të ndiheni më të relaksuar duke iu rikthyer humorin dhe dëshirën për jetën.  Disa komponime në VALERIANA, të quajtura Acid Valerenik […]

Continue Reading