VIDATOX dhe LARGAVIDA, kombinimi i suksesshëm në trajtimin e sëmundjeve tumorale

LAJME SHENDETI YNE

VIDATOX 30 CH është një medikament, që vepron duke luftuar qelizat kancerogjene. Pacientët që e kanë përdorur kanë dëshmuar, jo vetëm përmirësim të cilësisë së jetës, por edhe ngadalësim të rritjes së tumorit. VIDATOX 30 CH përmban 33% tretësirë uji-alkool të pesë peptideve me masë molekulare të ulët të nxjerrë nga helmi i akrepit (Rhopalurus Junceus), i cili  vepron duke dobësuar qelizat kancerogjene. VIDATOX 30 CH gjithashtu stimulon dhe forcon sistemin imunitar.  

Për një efekt më të shpejtë dhe më të sigurtë, mjekët e klinikës rekmandojnë  kombinimin i këtij medikamenti me LARGAVIDA GR2,  që në bashkëveprim me VIDATOX 30 CH vret qelizat tumorale, jep energji dhe forcon muskujt, nxit përmirësimin e funksionit të mëlçisë, eleminon toksinat si edhe redukton inflamacionin.

VIDATOX 30 CH dhe LARGAVIDA  GR2 nuk kanë kundërindikacione me trajtime të tjera onkologjike apo çdo lloj ilaçi që pacienti merr, përkundrazi kur përdoren me metoda të tjera klasike këto dy trajtime japin një efekt më të mirë, më të sigurtë dhe më të  shpejtë.