Kanceri i mushkërive, efektet nga trajtimi me VIDATOX

LAJME SHENDETI YNE

Kanceri i mushkërive përbën rreth 10% të të gjitha sëmundjeve tumorale. Në Europë rreth 80% e të gjitha rasteve me këtë sëmundje kanë në bazë të tyre konsumin e duhanit. Në studime të ndyshme ka rezultuar se në 10 pacientë të prekur nga kjo sëmundje nëntë prej tyre ishin duhanpirës. Si faktor risku veçohen edhe ndotja e ajrit nga karburantet dhe sidomos nafta, asbesti, kroatet dhe lidhjet e nikelit të cilat shtojnë riskun për këtë sëmundje.

Shenjat

 Një kollë që zgjat deri në 4 javë nuk përbën bazë për t’u shqetësuar, por kolla që vazhdon mbi 4 javë dhe pas trajtimit mjekësor duhet të shërbejë si një indicie për kërkimin e një konsulte mjekësore me të specializuar. Sipas mjekëve, rreth gjysma e pacientëve të prekur nga tumoret bronkopulmonare paraqesin si shqetësim dhimbjen në gjoks. Shenja të tjera veçohen ngjirjet e zërit, te vjellat rënia në peshë, anoreksia, gjëndje presioni në regjonet e qafës, dhimbje kockore, çrregullime të sistemit nervor etj.

Trajtimi me VIDATOX

Vidatox është provuar që vepron kundër qelizave kancerogjene duke mos lejuar përhapjen e tyre. Produkti 100 për qind natyral, i bërë nga helmi i akrepit blu ka provuar rezultate në rikthimin e cilësisë së jetës tek personat që vuajnë nga sëmundjet tumorale. Vidatox është plotësues dhe nuk ka asnjë ndërveprim negativ me kemioterapinë e rregullt. “Vidatox mund të përdoret bashkë me Kemioterapinë. Nuk ka asnjë kundraindikacion apo ndërveprim medikamentoz, përkundrazi eviton efektet negative që jep kemioterapia” pohojnë mjekët. Vidatox mund të gjendet edhe në vendin tonë pranë klinikës kuban “San Marko”.