CARDIOFAM 100% Produkt Bimor

Alopatike

Cardiofam vepron duke ndihmuar në zhbllokimin e enëve të gjakut duke parandaluar në këtë mënyrë sëmundjet arterosklerotike të zemrës. Po ashtu, ndihmon në normalizimin e tensionit arterial, në përmirësimin e rrahjeve të zemrës duke parandaluar sëmundjet akute si, infarkti akut i miokardit apo ishemitë cerebrale, të cilat shkaktohen si pasojë e tensionit të lartë arterial apo shkëputjes së një trombi të gjakut që bllokon arterien cerebrale. Është provuar po ashtu, që Cardiofam ndihmon në uljen e kolesterolit dhe triglicerideve në gjak.