FORMAX 100% Produkt Bimor

Alopatike

Formax është një terapi komplementare bimore që ju vjen në ndihmë pacientëve që vuajnë nga Diabet tip 2, një sëmundje kronike e cila shoqërohet me rritjen e glukozës apo të sheqerit në gjak për arsye se organizmi nuk ka mundësi të prodhojë insulinë ose prodhimi është i pamjaftueshëm, apo nga pamundësia e veprimit të insulinës në qelizat e organizmit. Ky produkt alopatik vepron në organizëm duke bërë të mundur normalizimin e nivelit të sheqerit në gjak. Formax gjithashtu përmirëson ndjeshëm funksionimin e mëlçisë dhe në këtë mënyrë ndihmon në eleminimin e toksinave dhe në procesin e tretjes. Trajtimi me Formax zgjat nga 30-45 ditë. Gjatë kësaj periudhe kohore, ky produkt bimor, krahas normalizimit të vlerave të sheqerit në gjak, rrit ndjeshëm edhe imunitetin e pacientit. Është provuar që Formax vepron më mirë në rast se shoqërohet me një dietë ushqimore të balancuar në karbohidrate.