UROFAM 100% Produkt Bimor

Alopatike

Urofam ka veti anti-inflamatore dhe antibakteriale. Si një terapi komplementare e infeksioneve të kanaleve urinare, Urofam vepron shpejt për pastrimin e infeksioneve, ndihmon në filtrimin e mbetjeve, duke parandaluar shfaqjen e komplikacioneve siç mund të jetë grumbullimi i toksinave në gjak, si edhe lehtëson simptomat më të shpeshta urinare si djegja e urinës, urinimi i shpeshtë, dhimbje në fund të barkut dhe urinim me ngjyrë.  

Është provuar gjithashtu që Urofam lufton infeksionet e prostatës (prostatitet), duke reduktuar simptomat si dhimbje gjatë urinimit, urinim i shpeshtë gjatë natës dhe ulje e presionit, urinë e turbullt apo me gjak, dhimbje rreth zonës genitale etj.