BRONKOFAM 100% Produkt Bimor

Alopatike

Bronkofam lufton sëmundjet pulmonare si bronkite akute e kronike si dhe pneumonitë e lehta dhe ato të rënda. Është provuar po ashtu që ndihmon duhanpirësit për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes. Por çfarë është me rëndësi, ky produkt bimor ka dhënë rezultat edhe tek pacientët e prekur nga Kanceri i Mushkërive, të cilët pas trajtimit me Bronkofam nuk kanë pasur nevojë për oksigjenoterapi.  

Bronkofam ka veti anti-oksidante, antibakteriale, antivirale, antifungale dhe vepron menjëherë duke lehtësuar simptomat e shkaktuara nga sëmundjet pulmonare, si kollë nga e lehtë deri në rëndë me sekrecione, hiperventilim apo frymëmarrje e shpejtë dhe mbajtja e frymës, dhimbje në kraharor, e cila ndihet më shumë gjatë kollitjes apo mbushjes me frymë, hipoksi ose reduktim i oksigjenit në gjak dhe dobësi trupore.

Si një terapi komplementare, Bronkofam pastron brenda pak ditëve mushkëritë nga pneumonitë e rënda dhe të lehta, rrit oksigjenin në gjak, liron rrugët e frymëmarrjes brenda pak orëve, ndihmon në rikthimin e menjëhershëm të shijes, të shtimit të oreksit dhe rrit vitalitetin. Nuk ka asnjë efekt anësor.