Melaginina

LAJME SHENDETI YNE

Pse Melagenina është zgjidhja e duhur për Vitiligon
Vitiligo është një sëmundje dermatologjike që shfaqet me njolla të bardha ose me ngjyrë më të çelët se lëkura normale. Shenja kryesore e vitiligos është humbja e ndjeshme e ngjyrës së lëkurës. Zonat e prekura zakonisht janë zonat e ekspozuara nga dielli, siç janë duart, këmbët, krahët, fytyra dhe buzët. Trajtimi me Melagenin është zgjidhja e duhur, ja pse.
•Melagenina gëzon efektin e rritjes së riprodhimit të melanociteve në kufijtë apo brenda zonës akronike të pacientit, po ashtu shërben për të nxitur dhe procesin e prodhimit të melaninës, arsye këto që bëjnë Melagenin një ilaç efektiv ndaj Vitiligos.
•Efektet nisin që në javën e parë të përdorimit.
•Melagenina plus mund të aplikohet edhe në sipërfaqe mukoze, pa asnjë risk.
•Efekti ripigmentues i Melagenina plus është selektiv, çka do të thotë se nuk sjellë asnjë problem në lëkurën e shëndoshë.
•Nuk ka ndërveprim me ushqime apo medikamente, me përjashtim të psoraleneve, citostatikëve dhe kortikosteroideve.