Kanceri i prostatës dhe trajtimi me VIDATOX

LAJME SHENDETI YNE

Një në tetë persona të grupmoshës nga 60 deri në 79 vjeç ka predispozitë për t’u prekur nga kanceri i prostates. Si të gjithë llojet e kancerit, shkaku i saktë i kancerit të prostatës nuk është i lehtë për t’u përcaktuar. Trashëgimia konsiderohet si një ndër shkaktarët,por krahas saj rënditen edhe disa faktorë të jashtëm të tillë si konsumimi i tepërt i yndyrnave shtazore tek dieta e përditshme, konsumimi i tepërt i alkoolit dhe duhanpirja. Ajo që vlen të thuhet në rastin e kancerit të prostatës është se nuk ka shenja tipike të cilat të orientojnë tek sëmundja, megjithatë ka disa simptoma të cilat nuk duhen nënvlerësuar  dhe ato janë vështirësi në urinim, fluks të dobët të urinës dhe urinim të shpeshtë jo vetëm gjatë ditës por edhe natën. 

Trajtimi me VIDATOX

 Vidatox është provuar që vepron kundër qelizave kancerogjene duke mos lejuar përhapjen e tyre.  Vidatox është një produkt i bërë nga helmi i Rhopalurus junceus, një akrep i rrallë blu që gjendet vetëm në Kubë. Helmi i akrepit konsiderohet një burim natyror për terapinë e kancerit.

 I konsideruar si ilaçi revolucionar i kancerit, Vidatox ka siguruar lehtësim të simptomve për pacientët që vuajnë nga kanceri në të gjithë botën.

Vidatox mund të përdoret bashkë me Kemioterapinë. Nuk ka asnjë kundraindikacion apo ndërveprim medikamentoz, përkundrazi eviton efektet negative që jep kemioterapia.